Lichaamsverzorging

Schoonheidszorgen Kim Slos

Sportmassage - pedicure - schoonheidszorgen

Lichaamsverzorging

 

 

Lichaamspeeling

Bij een lichaamspeeling worden de dode huidcellen op een ontspannen manier verwijderd. De huid voelt weer zijdezacht en soepel aan na de behandeling. Er wordt gebruik gemaakt van een scrub met dode zeezout. Deze krachtige zouten kalmeren het lichaam, ontspannen de spieren en verzachten de huid. Er wordt steeds afgewerkt met een bodylotion.

 

Modderpakking rug

De mineraalrijke modder absorbeert het teveel aan olie en verwijdert dode huidcellen, vuil en toxines met als resultaat een frisse en zachte huid. Het stimuleert tegelijk ook de bloedcirculatie en vermindert stress en spierpijn. Deze modder wordt aangebracht op de rug en afgedekt met een plastiek zodat deze goed kan gaan inwerken op de huid. Terwijl de modder zijn werk doet op de rug, wordt je ondertussen verwend met een ontspannende massage van de achterzijde van de benen

 

Hydraterende lichaamspakking

Laat je huid herleven door een hydraterende lichaamspakking. Door je volledig in te smeren met een hydraterende crème en je daarna in te pakken in een plastiek zal dit ervoor zorgen dat de poriën van de huid zich openzetten zodat de crème veel dieper kan worden opgenomen in de huid. 

De huid wordt gehydrateerd en verzacht, goed gevoed en er wordt voorkomen dat de huid verder uitdroogt. 

Bij mensen met huidproblemen zoals extreme droogte, psoriasis, eczeem… wordt gebruik gemaakt van de Dermud Body Cream