Massage

Schoonheidszorgen Kim Slos

Sportmassage - pedicure - schoonheidszorgen

Massage

 

Sportmassage / dieptemassage (€25,-/30min)

Door middel van langzame, diepe massagetechnieken met veel aandacht voor de spieren, wordt de 'energiestroom' verbeterd. Zo vloeit alle stress en spanning weg. De dieptemassage is vooral geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest. Omdat de methode veel aandacht op bepaalde gebieden legt, kan je lichaam tijdens en na de massage soms wat pijn doen.

Ideaal bij sporters, mensen met stress, vermoeidheid, rugklachten, spierpijn...

 

Ontspannende lichaamsmassage (€60,-) of rugmassage (€25,-)

De spieren worden losgemaakt, de bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen sneller afgevoerd. Stress verdwijnt en er komt nieuwe energie in de plaats. Deze massage wordt naar keuze afgewerkt met gebruik van Hot Stones. Bij de massage maken we gebruik van een massage olie die een combinatie is van zoete Amandelolie, Avocado-olie, Jojoba-olie en vitamine E voor een optimale verzorging van de huid.

 

Mineral Balance Back Massage (€55,-)

Een ontspannende massag voor zowel lichaam en geest. Het pakt de spierspanningen aan de rug, nek en schouders en brengt de rug terug in balans. Deze massage is voor iedereen die nood heeft aan een moment van ontspanning, maar specifiek voor mensen met lage rugpijn, die een zittend beroep hebben of veel til- en hefwerk doen & sporters. (scrub - pakking - massage)

 

Body Uplifting Massage (€70,-)

Een massage van de uiterste ledematen (hoofd, nek, handen en voeten). Het ontspant het lichaam en stimuleert de bloedsomloop. Aanbevolen voor mensen met een actieve levensstijl, helpt slapeloosheid op te lossen, verlicht stress, chronische pijn en verlicht migraine. (scrubmassage rug - massage handen, voeten, nek, hoofdhuid)

 

Massage voor kanker- en pijnpatiënten (€50,- /uur OF €70,- /90min)

De herbalanceringsmassage, een zijdezachte massage die speciaal ontworpen is voor mensen die chemo krijgen. Deze massage is ook geschikt voor mensen die gewoon op zoek zijn naar een goede ontspanning.